Kalendarium

 • 24nov2020

  Biogas i Västra Götaland

  Biogasmarknaden är het – särskilt i krokarna av -160 C. På den västsvenska biogasscenen har det under senare tid inneburit marknadsetableringar från både nationellt och internationellt håll. Under förmiddagen får du träffa flera av de nya aktörerna och ta del av ett samtal kring hur de ser på Västsverige som framtida biogasregion.
 • 25nov2020

  Biogas i Europa

  Vad händer ute i Europa? Hur ser framtiden ut och var bubblar det mest i rötkammaren just nu? Ta del av internationella gäster och utblickar!   För program och anmälan, klicka här.
 • 26nov2020

  Biogas i Sverige

  Biogasen är het i Sverige. En efterlängtad pusselbit som föll på plats under sommaren var godkännandet från EU att Sverige får lov att besluta om ett tioårigt skatteundantag för svenskproducerad biogas. Inte många andra branscher njuter en sådan långsiktighet! Trots detta återstår en rad viktiga frågor, inte minst hur det går med förslagen från Biogasmarknadsutredningen.

 • 1dec2020

  BioDriv Tinget 2020

  Varmt välkommen till en heldag fylld med föredrag, panelsamtal och tid för nätverkande och erfarenhetsutbyte! BioDriv Tinget är mötesplatsen och kunskapskällan för omställningen till fossilfria transporter i östra Mellansverige och Stockholmsregionen. En heldag du inte vill missa!